GannetBlog

GannetBlog

Gannet

Het Gannetproject was gestart op 26 juni 2009, en dit voor een periode van drie jaar: die termijn is nu ten einde.

We zijn er, dankzij de onbaatzuchtige medewerking van tal van leden en de gulle giften van sponsors en subsidie van de Stad Gent, in geslaagd onze objectieven in grote mate uit te voeren.

Wachten op beter weer;

Gannet e-mailsPosted by Tsok Fri, May 25, 2012 17:42:43
Beste Gannet vrienden,

We liggen nog steeds in de baai van Oa Chalong en wachten op beter weer om te vertrekken naar Krabi.Het is nu vrijwel zeker dat de boot in Krabi Boat Lagoon uit het water gaat. We kochten reeds alle benodigde materialen voor het afschuren van de romp en het aanbrengen van een nieuwe anti-fouling laag.Hopelijk hebben we niets vergeten want Krabi ligt blijkbaar midden in de jungle en is enkel te bereiken bij hoog water via een rivier. In het .. van pluto dus. Maar we hebben de laatste weken in Phuket genoeg bars en amusementsaangelegenheden gezien dat we verlangen naar een groene omgeving.

We blijven echter bij ons eerste plan en willen de romp zoveel mogelijk onder water afschuren. Op de weg naar Krabi liggen weer tientallen eilandje en daar willen we nog een aantal dagen ankeren.De duikcompressor is ondertussen ook hersteld en het is al een hele tijd geleden dat we nog eens gedoken hebben. Hopelijk is het water daar een beetje helder en biedt het rif wat spectakel.

Mvg
Marc

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.